Qui som?


Psicòloga amb menció clínica, especialitzada en Detecció, Diagnòstic e Intervenció Educativa en Estudiants Altes Capacitats. Màster en psicopedagogia i especialització en Orientació Educativaa. Especialització en Neuropsicologia Clínica, amb Formació específica en Neuropsicologia Infantil.  Formació en l'aplicació de les Tics en intervenció psicoterapèutica.

Formació en Intervenció Psicològica en Emergències. Formació específica en els aspectes criminològics i jurídics de la violència de gènere.

Membre del Col·legi Oficial de Psicòlegs de Catalunya (COPC). Membre de l'Associació Catalana de Neuropsicologia. Membre de l'Associació Catalana de Psicopedagogia i Orientació. Membre del Grup de treball d'Altes Capacitats (COPC).

Psicòloga especialitzada en Infantil i Juvenil amb Especialització en
Psicologia Clínica per la Universitat Ramon Llull. Màster en Psicologia General Sanitària, Especialització en Trastorns de la Parla i Llenguatge, Màster en Orientació Educativa i Formació en Professorat. Formació especifica en Desenvolupament Personal i Professional-Coaching. Especialització en Innovació, lideratge educatiu i aprenentatge estratègic per la Universitat de Michigan-EUA. Formació específica en Intervenció Dinàmica i Psicoterapèutica.
Membre del Col·legi Oficial de Psicòlegs de Catalunya (COPC)

Logopeda amb menció en l’àmbit clínic i educatiu per la
Universitat Autònoma de Barcelona. Especialització en
neurorehabilitació a l’institut Guttmann. Màster en neuropsicologia clínica.
Membre del Col·legi de Logopedes de Catalunya (CLC).

altes capacitats sant cugat, altes capacitats barcelona, altas capacidades sant cugat, centre de psicologia despierta, sant cugat, barcelona, psicologia sant cugat, psicologo sant cugat, psicologia sant cugat, psicòlegs, psicòlegs sant Cugat, aacc, aci, despierta, alta capacidad, alta capacidad intelectual, altas capacidades, altas capacidades intelectuales, alumnos con necesidades educativas especiales, extraescolares para niños superdotados

On Treballem

prev next