Activitats Curs 22/23

TALLERS NADAL 22/23

prev next

Tallers Grupals Setmanals

INICI AL SEPTEBRE

Els grups d'enriquiment extracurricular esta dirigit a nens i nenes de primària. Hem creat diferents grups, repartits per cursos però tenint en compta que si un estudiant, per capacitat i motivació, pot pujar de curs, es valorarà la opció.

GRUP INFANTIL (P4 A 1º)
- Dilluns a les 17.30
GRUP 1 PRIMÀRIA (2º A 4º)
- Dimarts a les 17.30
GRUP 2 PRIMÀRIA (5º a 1ºESO)
-Dimecres a les 17.30
GRUP 3 SECUNDÀRIA (1º A 4º ESO)
- Dijous a les 17.30

INICI A L'OCTUBRE

Com cada any iniciem el taller de dibuix a l'octubre, en petits grups. Inicialment l'activitat es realitzarà els dijous a les 18.30 segons edat dels participants.  Les classes de dibuix on s'aprenderá desde los fundamentos más básicos para saber dibujar, hasta la creación de personajes criaturas y mundos propios
Si hi ha suficients alumnes de secundària, es'obrirà un segon grup, específic per ell@s, d'aquesta forma cada alumne rebrà les clases adaptades als seus interessos i capacitats. És necessari fer matrícula abans d'iniciar el curs per tal de poder formar els grups.

INICI  A L'OCTUBRE

Com cada edició, tornem a iniciar el curs amb diferents píldores de coneixement per als adolescents, en que tractarem habilitats socials, adiccions, autoestima, relacions socials, sexologia, tecnologies, i altres temes d 'interès per als joves. Es un taller enfocat a realitzar-se al llarg de tot el curs però que esta distribuit en el tractament en profunditat de diferents aspectes impportans en l'etapa de vida en que es troben. L'activitat es realitzarà els dijous a les 17.30 amb una durada d'una hora.   És necessari fer matrícula abans d'iniciar el curs per tal de poder formar els grups.

CONCURSO LITERARIO "MI CENTRO CON CLASE"

Un concurso literario para alumnos, donde todos los seleccionados tienen el premio de la publicación de su obra.

 Organizado por fundación Avanza en colaboración con ACtuar! Y Despierta.

 Estimadas familias,

En esta ocasión tenemos el gusto de presentaros una iniciativa que tiene como objetivo impulsar la creación literaria con la colaboración de los centros educativos, Despierta y nuestra asociación Actuar, y con la colaboración en la edición del libro final de Teano Edicions. Se propone que cada alumno participante, realice su propio trabajo, lo revise y perfeccione y finalmente lo envíe a santcugat@programadespierta o a actuar.aacc@gmail.com.

Se trata de una iniciativa que tiene como objetivo impulsar la creación literaria en niños y jóvenes.

PRESENTACIÓN DE OBRAS CERRADO alta capacidad intelectual, altas capacidades, altas capacidades intelectuales, alumnos con necesidades educativas especiales, campamentos para niños superdotados, campamentos para superdotados, niños superdotados, superdotacion, extraescolares para niños superdotados, aacc, aci, despierta, alta capacitat, alta capacitat intel·lectual, altes capacitats, altes capacitats intel·lectuals, alumnes amb necessitats educatives especials, campaments per a nens superdotats, campaments per a superdotats, nens superdotats, superdotació, extraescolars per a nens superdotats Logopedia sant cugat, logopeda, patologia de la veu, patologia de la voz, foniatria, logopeda sant cugat, logopeda infantil sant cugat, talleres intensivos vacaciones, talleres niños superdtados, talleres y actividades niños altas capacidades