PROGRAMA DESPIERTA

 

Despierta és un programa dirigit a  nens i nenes d'entre 4 i 16 anys amb Altes Capacitats Intel·lectuals. L'objectiu és atendre les necessitats dels nens i ajudar a que aquests puguin desenvolupar els seus talents i capacitats. Per això duem a terme un programa d'estimulació cognitiva, que dóna especial importància a la intel·ligència emocional dels nens superdotats i d'altes capacitats.


Mitjançant aquest programa s'estimula a aquests nens plantejant reptes i motivant-los per a l'aprenentatge, adaptant-lo al nivell de cada un, i realitzant modificacions a mesura que s'avança i es van obtenint èxits.

 

Despierta grupal: Dirigit a nens i nenes amb alta capacitat, permet mitjançant una metodologia altament motivadora i activa, que els nens i nenes que presenten altes capacitats (precocitat intel·lectual, talent simple, talent compost i superdotats) puguin desenvolupar mitjançant l’enriquiment extracurricular, moltes de les seves habilitats, punts forts i febles. Despierta facilita el desenvolupament extracurricular d’habilitats, punts forts i febles, d’aquells nens i nenes que presenten AACC

Grups petits de 8 nens/nenes com a màxim.

Cada programa tindrà una durada d'una hora i es realitza al llarg del curs escolar, començant al setembre i finalitzant al juny.

Es divideix en 4 programes que s'integren en la sessió:

  • Despierta el teu talent logic-matemàtic,
  • Despierta el teu talent verbal,
  • Despierta la teva creativitat
  • Despierta la teva precocitat.

 alta capacidad intelectual, altas capacidades, altas capacidades intelectuales, alumnos con necesidades educativas especiales, campamentos para niños superdotados, campamentos para superdotados, niños superdotados, superdotacion, extraescolares para niños superdotados, aacc, aci, despierta, alta capacitat, alta capacitat intel·lectual, altes capacitats, altes capacitats intel·lectuals, alumnes amb necessitats educatives especials, campaments per a nens superdotats, campaments per a superdotats, nens superdotats, superdotació, extraescolars per a nens superdotats Logopedia sant cugat, logopeda, patologia de la veu, patologia de la voz, foniatria, logopeda sant cugat, logopeda infantil sant cugat

Tallers intensius: Durant els períodes de vacances es duen a terme diferents activitats dirigides amb diferents tècniques pensades per als nens amb altes capacitats. Robòtica, experimentació, ciència, escriptura creativa, invents, disseny de  videojocs...són algunes de les activitats que aquests nens i nenes poden fer a Despierta, per divertir-se i aprendre, per compartir amb altres nens i nenes de característiques e interessos similars.

Escola de Pares: Informació i orientació a les famílies sobre aquells temes que els generin dubtes e interès

Tallers OnLine: activitats per nens i famílies en temps de Confinament. Clica aquí per més informació

Formació als centres educatius: cursos per docents, amb possibilitat de bonificar-los. Cursos orientats a millorar les competències del professorat en relació a la detecció e intervenció a les aules, dels nens i nenes amb altes capacitats.

altas capacidades en sant cugat, altas capacidades en barcelona, alta capacidad, centro de psicologia despierta, sant cugat, barcelona, psicologo en sant cugat, psicologo en barcelona, psicologo infantil, psicologos, psicologos en sant cugat, psicólogo infantil barcelona, refuerzo academico, tecnicas de estudio, altes capacitats a sant cugat, altes capacitats a barcelona, altes capacitats en vallès, centre de psicologia desperta, sant cugat, barcelona, psicologia a sant cugat, psicologia a barcelona, psicologia al vallès, psicòlegs, psicòlegs a sant cugat, psicopedagogia, reforç acadèmic, tècniques d'estudi , aacc, aci, despierta, alta capacidad