PROGRAMA D'ENRIQUIMENT  

 

El programa és una activitat d'enriquiment extracurricular, on l'objectiu és el de potenciar les habilitats bàsiques i complexes en els nens i nenes que presenten altes capacitats , en diferents processos mentals; a més de, desenvolupar els seus talents. Mitjançant la seva estimulació cognitiva, afavoreix, a partir dels seus interessos i motivacions, un desenvolupament íntegre de la personalitat dels nens i nenes amb altes capacitats .

El Programa d'enriquiment, s'adreça a nens amb altes capacitats , des de l'etapa d'Educació Infantil fins a Secundària on de forma dinàmica, innovadora, motivadora i molt divertida, es treballen les capacitats cognitives així com les emocions i habilitats socials.

Tallers intensius: Durant els períodes de vacances es duen a terme diferents activitats dirigides amb diferents tècniques pensades per als nens amb altes capacitats. Robòtica, experimentació, ciència, escriptura creativa, invents, disseny de  videojocs...són algunes de les activitats que aquests nens i nenes poden fer per divertir-se i aprendre, per compartir amb altres nens i nenes de característiques e interessos similars.

Escola de Pares: Informació i orientació a les famílies sobre aquells temes que els generin dubtes e interès

Tallers OnLine: Destinats a la mentorització d'aquelles persones interesades en aprendre sobre el món de les altes capacitats, per poder dur a terme tasques psicoeducatives, d'intervenció i acompanyament. DEstinat a professionals del sector educatiu i clínic, principalment. Clica aquí per més informació.

Formació als centres educatius: cursos per docents, amb possibilitat de bonificar-los. Cursos orientats a millorar les competències del professorat en relació a la detecció e intervenció a les aules, dels nens i nenes amb altes capacitats.

altas capacidades en sant cugat, altas capacidades en barcelona, alta capacidad, centro de psicologia despierta, sant cugat, barcelona, psicologo en sant cugat, psicologo en barcelona, psicologo infantil, psicologos, psicologos en sant cugat, psicólogo infantil barcelona, refuerzo academico, tecnicas de estudio, altes capacitats a sant cugat, altes capacitats a barcelona, altes capacitats en vallès, centre de psicologia desperta, sant cugat, barcelona, psicologia a sant cugat, psicologia a barcelona, psicologia al vallès, psicòlegs, psicòlegs a sant cugat, psicopedagogia, reforç acadèmic, tècniques d'estudi , aacc, aci, despierta, alta capacidad