Tallers online nens

TALLERS ONLINE PER NENS, NENES I FAMÍLIES |  PSICOTERÀPIA ONLINE

A causa de la situació actual al nostre país pel COVID-19, des Despierta, hem creat una nova plataforma en línia perquè els nens i nenes (i les famílies) no deixin d'aprendre divertint-se. En aquest nou servei, els nens i nenes podran accedir a diferents tallers, 100% en línia, i aprendre sobre temes molt variats al seu propi ritme. 

Aquesta nova situació de confinament ens obre noves vies d'intervenció amb els pacients. És per això que desde Psicologia Creativa us oferim diferents alternatives de connexió (Hangout, Skype, Meet, Telèfon...) per tal de poder iniciar una intervenció psicològica o donar continuitat a les ja iniciades. Si esteu interessats en aquest servei, podeu clicar qualsevol dels botons per demanar informació.


Per poder accedir a les sessions de terapia o tallers en línia us podeu posar en contacte a través del correu electrònic santcugat@programadespierta.es o podeu sol·licitar informació a la seu central: talleresenlinea@programadespierta.es

A continuació us presentem els tres tallers que tenim disponibles:

1. TALLER GRATUIT PER A FAMÍLIES 

En aquests moments de Confinament les famílies també necessitem ajuda per abordar aquesta nova situació, així que des Despierta aportem el nostre granet de sorra oferint un taller GRATUÏT.

El contingut dels nostres tallers està elaborat per professionals de la salut (metges i psicòlegs).

2. TALLERS D'ENRIQUIMENT ONLINE. PER NENS I NENES CURIOSOS

Per a que els més petits de casa tinguin la possibilitat de continuar aprenent d'una forma divertida, llancem #DespiertaEnLínea, una nova eina en la qual adaptem els nostres tallers intensius d'enriquiment perquè els nens i nenes puguin continuar participant-hi, desde la comoditat de casa. 
El contingut dels nostres tallers està elaborat per professionals de la salut (metges i psicòlegs) i com sempre, l'objectiu és que posin a prova els seus conexiements, aprenguin i gaudeixin al màxim dels seus interessos.